Ősszel és télen különösen fontos, hogy szervezetünk elegendő mennyiségű D-vitaminhoz jusson;

nem csak azért, hogy ne alakuljon ki D-vitaminhiány, de az immunrendszer normális működése miatt is elengedhetetlen. Az ajánlott napi mennyiség 2000 NE (nemzetközi egység), amit a Vegnum Multi-D kapszula teljes mértékben képes fedezni.

A Vegnum Multi-D kapszula ráadásul nem a D2, hanem az emberi testben jobban hasznosuló, növényi eredetű D3-vitamint tartalmazza, ami bioazonos a napsugárzás hatására termelődő vitaminnal.

A kapszula D-vitamin mellett 18 további vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz, de valódi különlegessége, hogy huszonkilenc különböző gyümölcs, zöldség és más növény kivonata is megtalálható benne. Ennek köszönhető, hogy a termék a vitaminok mellett létfontosságú antioxidánsokkal és nyomelemekkel is ellátja szervezetünk.

Az antioxidánsok azért igazán fontosak, mert a szervezetünkben elszaporodó szabad gyökök károsíthatják a sejteket; ezen szabad gyökök megkötése az antioxidáns enzimrendszer feladata. A szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmének működéséhez A-, B2-, C-, és E-vitamin mellett cinkre és szelénre is szükség van.

A Vegnum ára meglehetősen barátságos, ráadásul megvásárlása semmilyen kockázatot sem jelent, hiszen ha nem válik be, harminc napon belül visszafizetjük a termék teljes vételárát. A kiszállítás gyors és megbízható; egy munkanapon belül meg is érkezik hozzád, legyél bárhol is az országban. Amennyiben klubtag vagy, a házhozszállítás is ingyenes.