A glicin alvásproblémákra is kiváló megoldás lehet

glicin kapszula

A glicin egy fehérjealkotó aminosav, más néven Glikokoll.

A glicin fontos szerepet játszik az aminosav szintézisében, illetve a kalcium hatékonyabb felszívódásában. Az aminosav csökkenti a szervezet gyulladásszintjét, erősíti az izmokat és a kötőszöveteket, valamint a máj regenerációjában is részt vesz.

A glicin az egyetlen olyan aminosav, amely optikailag nem aktív. A legtöbb fehérjében csak kis mennyiségben fordul elő, kivéve a kollagént, melynek kb 35%-a glicin. Színtelen, édes ízű, kristályos anyag. Vízben jól, alkoholban, éterben nem oldódik.

A glicin kapszula alvásproblémákra is kiváló megoldás, mert elősegíti a pihentető alvást és növeli az energiaszintet.

A glicin feszesíti a bőrt és lassítja az öregedési folyamatokat, belülről és kívülről is fiatalítja a tested! Szerezd be kedvező áron a Vitaminstore oldaláról a különféle glicin kapszulák egyikét, és éld energikusan a mindennapokat! Glicin könnyen lenyelhető 1000 mg-os kapszulákban is kapható, mely dózis maximális egészségügyi előnyöket biztosít ebből az esszenciális aminosavból. Minden termék megvásárlása után VITAMIN+ pontokat adunk.

Mikor ajánlott a glicin kapszula szedése?

Ha szeretnél újra energikus lenni a mindennapokban vagy szeretnél megszabadulni az alvásproblémáktól. A glicin sok mindenre nyújt megoldást! A glicin egyre népszerűbb a táplálékkiegészítők között, sokoldalú pozitív hatását a szervezetre egyre többen ajánlják, fedezik fel.

A glicin szükséges a DNS, a kreatin, a glutation, az epe, a hemoglobin és a legtöbb fehérje előállításához. Elősegíti a glikogén raktározását, könnyen elérhetővé teszi a glükózt (cukorot) az energiatermeléshez. Nyugtató neurotranszmitterként is működik az agyban, ahol elősegíti az idegimpulzusokat, és fontos az egészséges alvási szokások fenntartásához.

Amennyiben glicin vitaminra, étrendkiegésztőkre lenne szükséged, látogass el a közel 10 éves Vitaminstroe.hu webáruház oldalára. Weboldalunkon böngészve sok hasznos információt találsz forgalmazott termékeinkről, aktuális kedvezményeinkről.