A Seiko és a pontosság már-már egymás szinonímái lettek az elmúlt több, mint egy évszázad során. A cég mára az egyik legnagyobb és legfontosabb óraipari óriás, ami egy kis tokiói órajavító műhelyből nőtte ki magát, amit Hattori Kintaró alapított 1881-ben. Eleinte Seikosha márkanév alatt készültek az órák, a vállalat termékei 1924 óta viselik a ma is ismerős Seiko nevet.

A huszadik század eleje óta hivatalosan Seiko órák szavatolják a legendásan megbízhatóan érkező japán vonatok pontosságát, azonban a Seiko név nem csak emiatt csenghet ismerősen mindenkinek: az innovációba is rengeteg energiát fektet a cég már a kezdetek óta, nem véletlen, hogy ők mutatták be az első kvarcórát 1969-ben, majd négy évvel később érkezett az első digitális kvarc Seiko férfi karóra.

Az innovatív fejlesztések sorában az első, tv-képernyővel kombinált karóra volt a következő 1982-ben, majd 1984-ben következett az első számítógéppel összekötött óra. Ennek a lenyűgöző örökséggel rendelkező óragyárnak bármelyik új modellje lehet a tiéd, amennyiben a Trandmaker webshopba látogatsz.

Akár a klasszikus eleganciát sugárzó, mechanikus órák, akár a retro kvarcórák a kedvenceid, mindenképpen megtalálod a neked valót. A technikai finomságokra fogékonyak számára a a Kinetic platform óráit ajánljuk, ezek a különleges Seiko férfi karórák a kéz mozgási energiáját használják fel, és alakítják működési energiává. Nézz be hozzánk, állandó akciókkal várunk!