- Loading-
Dentys fogászat Győr

Szájüregünk és fogaink egészsége kulcsfontosságú nem csupán a táplálkozás szempontjából, hanem azért is, mert az egész testre kiható gócok is kialakulhatnak itt.

Ezért fogaink épsége és egészségünk megőrzése miatt célszerű negyed- vagy félévente fogorvosi ellenőrzésre menni. A rendszeres kontrollal megelőzhető a komolyabb problémák kialakulása.

Jelentkezzen be a Dentys győri fogorvosi rendelőjébe, ahol a legmodernebb felszerelésekkel, szakképzett, tapasztalt orvosi teammel várjuk.

Rendelőnkben szakszerű, gyors és fájdalommentes ellátásban részesül.Az első konzultáción alaposan átnézzük szájüregét, fogait, digitális röntgenfelvételt is készítünk, amit azonnal kielemzünk.Az eredmények alapján részletes kezelési tervet állítunk össze pontos árakkal. Fogorvos és asszisztens kollégáink minden kérdésére válaszolnak, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy részletes tájékoztatást kapjon egészségi állapotáról, illetve a javasolt kezelésekről. A szakmai tudás és technikai felkészültség mellett csapatunk empátiája és páciensközpontúsága is hozzájárul a győri Dentys jó híréhez.

Szolgáltatásaink a fogászati kezelések, fogpótlások, szájsebészeti beavatkozások, esztétikai kezelések teljes skáláját lefedik. Amíg lehetséges, törekszünk az eredeti fogak megtartására, eltávolításra csak végső esetben kerül sor. Ha foghiányban szenved, kiváló minőségű fogpótlásokat, könnyen megszokható műfogsort készítünk, továbbá fogimplantációra is lehetősége van.

Forduljon a Dentys-hez bizalommal, bízza ránk fogainak egészségét!