- Loading-

Ne bízza a tisztaságot másra, csak a K-Takarításra

Otthonunk rendszeres takarítása időigényes és fárasztó tevékenység, csak gondoljon bele, mennyi időt vesz el szabadidejéből például egy év alatt összesen, amit olyan sok más dologgal is eltölthetne.

A takarítást természetesen nem érdemes félvállról venni, hiszen a tisztaság fél egészség, és senki sem akar otthonában koszt és baktériumokat. Spóroljon időt inkább okosan: a Korrekt Takarítás csapata ragyogóan tisztává varázsolja lakását. A Korrekt Takarítás egy bevált, megbízható takarító cég Budapest területén, akikre bátran rábízhatja lakása, családi háza vagy apartmanja rendszeres takarítását.

Takarító cégünk Budapesten cégek irodáit, üzlethelyiségeit, továbbá társasházakat is kitakarít, szintén rendszeres vagy alkalmi jelleggel, természetesen áfás számlával.

takarítás Az ablaktisztítás már önmagában is fáradságos munka, azonban ha az nehezen megközelíthető helyen van, már egy egészen más kategória, ami profi alpinistákat kíván. Cégünknél kizárólag érvényes alpinista engedéllyel rendelkező, tapasztalt alpinisták dolgoznak, az elérhető legjobb eszközökkel. Alpinista ablaktisztítást meglehetősen ritkán kell végezni, azonban ha éves szerződést köt velünk, áraink még kedvezőbbek. Minőségi munkát végzünk, nagytakarítás szolgáltatásunkra garanciát is vállalunk, tehát ha hiányosságokat talál, azokat térítésmentesen javítjuk. Garázsát és udvarát is kitakarítjuk, továbbá elvégezzük a kerti munkákat is, mint a fűnyírás vagy lehullott levelek eltávolítása.

Mindenképpen ki kell még emelnünk Bio takarítás szolgáltatásunkat, amit teljes mértékben lebomló, környezetkímélő tisztítószerekkel végzünk, mint például a citromsav, cukornád kivonat, narancsolaj vagy a levendulaolaj. Ne bízza a tisztaságot másra, válassza a K-Takarítást!