A lengyel nyelvet beszélők száma szerte a világon kb. 50 millióra tehető. Ha Ön nem beszéli a nyelvet, szüksége van fordításra, keresse a Miskolci fordítóirodát! Minőségi lengyel fordítás rövid határidővel, korrekt áron.

Vállaljuk céges iratok, iskolai és más személyes okmányok, papírok fordítását, valamint műszaki, gazdasági és jogi fordítást is. Anyanyelvi fordítóink lengyel-magyar és magyar-lengyel fordítással is foglalkoznak.

Bármilyen formátumban szerkesztett szöveget lefordítunk, lehet akár Word, Excel vagy PowerPoint is, valamint képfájlokat is elfogadunk. Ha elküldi nekünk emailben a fordítandó anyagot, mi részletes tájékoztatást küldünk Önnek az árról és határidőről.

Ha a vállalkozása egy lengyel partnerrel tartja a kapcsolatot, mi örömmel segítünk tolmácsolni. Vállaljuk napi rendszerességgel az üzleti dokumentumok, emailek és levelezések lengyel fordítását. Weboldal, webshop, termékleírások, céges portfólió fordítását is bátran ránk bízhatja. Könyvek, irodalmi művek lengyel fordítását is vállaljuk.

Miskolci fordítóirodánk telefonos és elektronikus megrendeléseket is fogad hazai és külföldi ügyfelektől egyaránt, de postai úton is eljuttathatja hozzánk a forrásszöveget. Hivatalos dokumentumairól rövid idő alatt elkészítjük a fordítást, melyet a lengyel nyelvű záradékkal és bélyegzővel látunk el.

A szakfordításokat az adott szakterület specialistái végzik, lektoraink pedig minden lengyel fordítást ellenőriznek.