Megbízható rendszergazda Budapesten

Ha fővárosi vagy Pest megyei cége IT rendszerének megbízhatósága és stabilitása fontos Önnek, akkor amire szüksége van, az egy kiszervezett, külsős rendszergazda Budapest teljes területét, illetve Pest megyét lefedő hatáskörrel.

Utóbbi azért fontos, mert bár az  szakértői először távsegítséggel próbálják megoldani a problémát, azonban ha ez nem lehetséges, felkeresik a helyszínt. Nálunk nem kell külön fizetnie a kiszállásért, továbbá a havidíj sem függ az elhárított hibák számától. Bennünk megbízható, hosszútávú partnerre talál, akire bátran rábízhatja informatikai feladatait.

Korszerű, modern módszereinkkel a háttérből monitorozzuk ügyfeleink rendszerét, így a felmerülő problémákról gyakran már Ön vagy munkatársai előtt értesülünk.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb igényt kielégíthessük, három különböző csomagban kínáljuk rendszergazdai szolgáltatásainkat. Ha telefonál nekünk ingyenes vonalunkon, nem kell várakoztató zenét hallgatnia, és nem is üzenetrögzítő fogadja hívását, hanem egyenesen egy rendszergazdával beszélhet. További érvek mellettünk, hogy ha minket választ, ingyen adunk egy szervert, továbbá csupán havi 300 forint ellenében vírusirtó licencet biztosítunk munkaállomásaira, így nem szükséges éves licenszet vennie, csupán annyit fizet, amennyi gépen használja.

Abban is különbözünk a konkurenciától, hogy nálunk nem szokás az ügyfeleket passzolgatni magunk között, vagyis mindig ugyanaz a szakember foglalkozik ugyanazzal az ügyféllel. Ez számos előnnyel jár, például megkönnyíti a kommunikációt, illetve elősegíti a gördülékeny munkamenetet. Válassza Ön is a  Mav-IT-t, hogy cégének csak a valódi tevékenységére kelljen figyelnie!

About the author: Niquist