- Loading-

Laczkó Péter aktivitása – céganalízis teszt

A céganalízis teszt feltárja azokat a kritikus pontokat, amelyek felzabálják a cég hasznos energiáit, és megadja hogyan legyen a cég működése hatékonyabb.

Laczkó Péter már 30 éve aktív és sikeres vállalkozó.

Ez már önmagában is elég bizonyíték azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnének egy tapasztalt cégvezetőtől tanulni, és az általa megosztott értékes tudást a gyakorlatban is hasznosítani.

Jelenleg kevés olyan vállalati tanácsadó él Magyarországon, akit jobban hitelesít a teljesítménye és a gyakorlati felsővezetői tapasztalat. Ugyanis nem általánosságokat tanít és nem üres frázisokat pufogtat, hanem könnyen alkalmazható és kézzel fogható személyre szabott gyakorlati eszközöket ad a kezünkbe, amelyek bármely vállalkozást hozzásegíthetnek az eredményesebb és sikeresebb működéshez.

Laczkó Pétert nem csupán a cégvezetői tapasztalata teszi a Kárpát-medence egyik legelismertebb szervezetfejlesztési konzultánsává és motivációs specialistájává. Olyan emberről beszélünk, aki évek óta folyamatosan fejleszti a tudását és gyarapítja a tapasztalatát, hogy még több segítséget tudjon adni a teljesen különálló iparágakban működő cégvezetőknek, és a lehető legérthetőbb formában, a gyakorlatban is alkalmazható módon tegye a vállalkozásukat sikeressé.

Emellett vezetőképző coach és tréner. Üzleti tanácsai mind személyre szabottak, egyszerűen alkalmazhatók és könnyen megérthetők. Képzésein olyan nézőpontokat és megoldásokat ad, amelyek mindegyikét nyugodtan lejegyezheti egy fejlődni vágyó vállalkozó, és ezeket a következő naptól már alkalmazhatja is. Ráadásul minden általa tanított anyagot a saját életében is jól látható módon és mindenki számára példa értékűen alkalmazza.

Bár rendkívül sikeres és népszerű előadó, mégsem a színpad a fő fellépési területe, hanem a cégvezetők irodája, valamit a termelési, szolgáltatási terület. Ha valaki tényleg szeretné elérni, hogy a vállalkozása sikeresebb legyen, Laczkó Péternek nem csak az előadásait hallgathatja meg, hanem személyes konzultációk keretében személyes segítséget is kérhet tőle.

Laczkó Péter szereti a kézzel fogható megoldásokat, azokra pedig nem egy előadóterem színpadán talál rá az ember, hanem a cég mindennapi működésében.

Mint a Lawrence & Bennet Zrt. vezető konzultánsa pont erre szakosodott. A vezetőkkel szorosan együttműködve, az adott céget alaposan felmérve megkeresi a vállalkozás sikeres működését leginkább akadályozó valódi okokat, és érthető, gyakorlati programok bevezetésével, közös erővel segít meg is oldani azokat.

Laczkó Péter a vállalati stratégiák, értékesítési és logisztikai rendszerek kidolgozásának a szakértője. Így amennyiben úgy érzi, hogy Önt is maga alá temeti a munka, vagy a cége olyan mértékben növekedett, hogy már nem látja át tisztán a teljes működését, érdemes olyan szakemberhez fordulni, aki biztosan találkozott már ennél meredekebb gondokkal, problémákkal, és meg is oldotta azokat. Egy dinamikus, növekedésben lévő cégvezetőnek tudnia kell felismernie a cégében azt a pontot, amikor átszervezésre, a feladatok újradelegálására van szükség.

Laczkó Péter nem csak a hazai vállalkozásoknak segít, hanem a környező országokban, Romániában, Ukrajnában, Szerbiában és Montenegróban is dolgozik.

Miért fontos ez?

Azért, mert olyan széleskörű tapasztalattal bíró szakember, akinek azért lehet a tudásában megbízni, mert bizonyítottan képes alkalmazkodni szinte bármilyen gazdasági környezethez, kultúrához és gondolkodásmódhoz. A felsorolt országoknak mind-mind különálló kultúrája, gondolkodásmódja és gazdasági rendszere van. Ennek ellenére mégis számtalan olyan külföldi cégnek segített, akik különböző területeken, teljesen különböző iparágakban működnek. Tanácsainak köszönhetően sokkal sikeresebbek, eredményesebbek lettek az általa átvilágított vállalkozások, amely így optimális létszámú képzett munkatársakkal, jóval szervezettebben termelnek.

Laczkó Péter komoly szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.
Várja, hogy Önnek is segíthessen a sikeresebb és eredményesebb termelés elérése érdekében, hogy Önnel szorosan együttműködve, józan és egyszerű vállalatvezetési rendszereket tudjanak bevezetni az Ön vállalkozásába is.