A Gucci máig a legnagyobb világmárkák közé tartozik. Neve egyet jelent a divattal, a luxussal és az igényes megjelenéssel. Alapítója, Guccio Gucci 1921-ben nyitotta meg bőráru és lószerszám boltját Firenzében. Három fiával közösen építette a céget és hamarosan újabb üzletük nyílt Milánóban, majd Rómában.

Az 1930-as évekre a lószerszámokat egyre inkább felváltották az igényesen kialakított, klasszikus formájú finom bőrtáskák, övek, cipők és más kiegészítők. Az 50-es években megnyílik az első new yorki Gucci ház is, és a márka igazi státusszimbólummá válik az arisztokrácia körében. 1987-ben döntenek úgy, hogy megjelennek a kifutókon is.

A vezető divattervező az amerikai Tom Ford lesz, aki díjnyertes divatházzá teszi a Guccit a hagyományos és modern stílust ötvöző, lenyűgöző kollekcióival.

Az ő nevéhez fűződik a márka parfümsikereinek első darabja is, az Envy. A Gucci parfümök legalább olyan népszerűségnek örvendenek, mint a táskák és a ruhák. A Flora by Gucci parfüm egy intenzív, mély és csábító virágos illat az eleganciát kedvelő hölgyeknek.

Érdekesség, hogy ezt a parfümöt Monaco hercegnőjének virágmotívumos sálja ihlette. A nem túl fantáziadús nevű, de annál különlegesebb Gucci by Gucci parfüm, mely édeskés, gyümölcsös és virágos jellegével érzékiséget kölcsönöz viselőjének. Férfi párja, a Gucci by Gucci Pour Homme fás, púderes illatát egy kevés dohány teszi igazán férfiassá. Érdemes még említeni az Envy me, a Guilty, a Rush és Intense parfümöket is.

Mind megtalálod a Parfümpláza webáruházban, ahol eredeti, minőségi Gucci parfümöket kínálunk.