- Loading-

Egy cseh és egy német startup már biztosan készülhet az együttműködésre

Knorr-Bremse logó

A világ legnagyobb vasúti fékrendszereket fejlesztő és gyártó vállalatával már biztosan készület az együttműködésre egy cseh és egy német startup.

A Knorr-Bremse és a Design Terminal közösen rendezett meg egy háromnapos bootcamp-ot, ahol kiválasztották azokat a cégeket, amelyek szolgáltatásaikkal sokat tehetnek hozzá a munkahelyi légkör és a belső kommunikáció fejlesztéséhez.

Nemzetközi startupok Design Terminallal Budapesten!

Miért nemzetközi? Sávos András a vállalat ügyvezetője szerint nem az számít ki honnan érkezett, de ha csak Magyarországot hirdették volna meg a startupot, akkor na kínálat nem érte volna el a vártakat, így nyitni kellet a nemzetközi porondon is.

Ennek az az egyszerű oka, hogy NINCS ELÉG MAGYAR STARTUP.

Világossá vált, hogy a legjobb ötleteket nem biztos, hogy a tradicionális körökből kapjuk meg, hanem olyan kisebb startupoktól, amelyek egy speciális problémára egy speciális megoldással rukkolnak elő.

Két pilotprojekt már biztosan indul.

A német Delgate alkalmazása a szabad erőforrásokat és a szükséges szakmai tudást segít feltárni a vállalatoknak.

A cseh Feedyou chatbotja nem csupán az első munkanap  képes együttműködni, hanem a munkáltatói márkaépítést és a bevett toborzási folyamatokat is megkönnyíti. A más információs rendszerekkel összekapcsolható, Messenger, Skype, Slack és Telegram felületen egyaránt elérhető szolgáltatás.