- Loading-

A megbízható jogi képviselet felbecsülhetetlen segítség

Nyilvánvaló, hogy senki sem keveredik önszántából büntetőeljárásokba, de ez gyakorlatilag bárkivel előfordulhat, akár önhibán kívül is, ahogy arra számtalan példa létezik.

 

Dr. Gaál András ügyvédi iroda

 

Azonban ekkor sem kell kétségbe esni, hiszen nem fog egyedül maradni a bírósággal, illetve a hatóságokkal szemben, amennyiben a segítségére van egy büntetőjogász. A védelem kifinomult stratégiájának a kidolgozása is a büntetőjogász feladata, azonban rendkívül fontos, hogy ne késlekedjen gondoskodni jogi képviseletéről.

Már akkor érdemes büntetőjogászt fogadni, amikor a neve felmerül egy büntetőeljárás során.

Amennyiben túl későn fogad ügyvédet, védelme már nehezebb lehet.

Egy folyamatban lévő nyomozás során számos trükkös kérdésre kell válaszolnia, azonban egy büntetőjogász ezen keresztkérdések esetén is segítségére lesz.
A jogi procedúrák egyik jellemzője, hogy a kívülállók, vagyis a jogot évekig nem tanulmányozók számára átláthatatlanul összetett és bonyolult. Emiatt egy percig sem érdemes szakszerű jogi védelem nélkül maradni, azonban a büntetőjogász nem csupán eligazodik a törvények rengetegében, de a folyamatosan változó jogszabályokkal is mindig tökéletesen tisztában van.

Ügyvédi irodánk büntetőügyek mellett különböző adózási kérdésekben is szolgálatára lesz. A jövedéki ügyek, szerződések adójogi megítélése, felszámolás, könyvvizsgálati és adójogi cégátvilágítási ügyek, vagyonosodási vizsgálat, visszaigényelhető ÁFA és beragadt ÁFA szintén a szakterületünk, sőt, munkatársaink többsége kifejezetten adóügyekre specializálódott adószakértő ügyvéd. Számos kollégánk állt korábban munkaviszonyban az adóhatóságnál (NAV), hogy releváns tapasztalatot szerezzen.

Ügyvédi irodánk elsősorban a magyar nyelvet használja, azonban kifogástalan angol jogi szaknyelven is ellátjuk feladatunkat, amennyiben az szükséges.

Meggyőződéssel állíthatom, hogy amennyiben ügyvédi irodánkat választja, megbízható, dinamikus, jól felkészült és szigorú etikai normák szerint dolgozó jogi szakértő munkájára számíthat.

Bízzon Ön is szakértelmünkben!