- Loading-

Az étrendkiegészítők piacának már a kilencvenes évek eleje óta meghatározó szereplője a Walmark. A cég fő profilja az egészség megőrzése, különböző egészségügyi problémák megelőzése és az egészséges életmód támogatása.

A wavita.hu a Walmark által gyártott legtöbb termékkel rendelkező Walmark webáruház.

A különböző termékcsaládok más-más területeken nyújtanak megoldást, többek között gondoskodnak ízületei, izmai és csontjai épségéről, mint például a méltán elismert Proenzi termékek vagy a Kalcium-Magnézium tabletták, amik ásványianyag-tartalma elengedhetetlen a csontok egészségének fenntartásához.

Napjaink rohanó világában különösen fontos a mentális egyensúly fenntartása, amikor a fokozott stressz és a mindennapos információ-áradat mindenki számára megterhelő.

A Walmark webáruház erre is megoldást kínál: a ginkgo biloba kivonatot tartalmazó GinkoPrim tabletták segítenek a memória frissen tartásában és a szellemi frissesség megőrzésében. Magnéziumot is tartalmaz, ami csökkenti a fáradtságot és hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A Walmark webáruház lehetőséget ad márka szerinti, továbbá termékcsoport szerinti keresésre.

Előre összeválogatott termékekkel testreszabott segítséget is nyújtunk, illetve tanácsadó orvosunk is megválaszolja feltett kérdéseit. Látogasson el a Walmark webáruházba még ma.