- Loading-

Teherautó bérlés a legjobb és leggazdaságosabb ötlet

Amikor építkezik vagy költözik, és a lehető legkevesebb fordulóval szeretne túlesni a bútorok és építőanyagok szállításán, egy teherautó bérlése a legkézenfekvőbb és legolcsóbb megoldás.

Ha cégének vagy alapítványának nincs szüksége rendszeresen teherszállításra, csupán évenként néhány alkalommal, akkor is a teherautó bérlés a legjobb és leggazdaságosabb ötlet, mivel egy tehergépjármű fenntartása komoly anyagi terhet jelent, a teherszállítási szolgáltatások pedig jelentős többletköltségekkel járnak.

Belföldi áruszállításra tehát a Green Autókölcsönzőt ajánljuk figyelmébe,

ahol C-kategóriás jogosítvány birtokában akár Ön vagy egy barátja is vezetheti teherautóink egyikét, de természetesen sofőrök szolgáltatásait is igénybe veheti. DAF és Mercedes-Benz teherautóinkat minden alkalommal kifogástalan műszaki állapotban találja, garantáltan rendben lévő papírokkal, így Önnek nem lehet gondja velük.

Amennyiben rakományának súlya vagy mérete indokolatlanná teszi teherautó bérlését, kisteherautóinkat ajánljuk. Tehergépjárműveken kívül a Green Autókölcsönző kínál  még kisbuszokat, hűtőautókat és személyautókat is bérlésre. Bővebb információkért látogasson el honlapunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ott található elérhetőségeink egyikén.