- Loading-

Spóroljon a számlákon Computherm szobatermosztáttal

Csökkentse fűtésköltségeit! A Computherm szobatermosztátok segítségével szabályozhatja, és a legtakarékosabb szinten tarthatja a kazán működését. Akár napokra előre érdemes beprogramozni, így nem működik feleslegesen a kazán, amikor épp senki nincs otthon. A termosztáttal csökkenti a felhasznált energiát, ezáltal fűtés számláját is, sőt a környezetet is óvja, hiszen energiát spórol. Állítsa be, hogy kellemes meleg várja mire hazaér a munkából!

A Computherm termékek megbízható szabályozástechnikai eszközök.

 

computherm szobatermosztát

Digitális, mechanikus, wifis Computherm szobatermosztátok vezetékes vagy rádiós kivitelben is kaphatók a Netkazán.hu webáruházban. A programozás nem igényel szaktudást, a részletes termékismertetőből pár perc alatt bárki egyszerűen elsajátítja a termosztát használatát.

Webáruházunk egyik slágerterméke a Computherm Q7 szobatermosztát,

mely alkalmas a legtöbb magyarországi kazánhoz, ami rendelkezik kétvezetékes termosztát bekötési ponttal. A Q7 a hét minden napjára, külön-külön programozható, egymástól függetlenül napi 6 kapcsolási ponton. A kezelése roppant egyszerű, jól látható kijelzővel és nagy gombokkal rendelkezik. Vásároljon S300 wifi kiegészítős Computherm szobatermosztátot, hogy bárhonnan, kényelmesen állíthassa a hőfokot okostelefonon keresztül.