Speciális szállítási megoldások túlsúlyos tárgyakra

Extrém súlyú tárgyat kell felvinni az emeletre? Elköltöztetni másik helyre? Hívja a Speciálszállítás csapatát!

Hivatásunk a fuvarozás és költöztetés, ezen belül is szakosodtunk a nehéz gép szállításra, illetve extra súlyos tárgyak fuvarozására. Esetünkben a nehéz gép szállítás nem munkagépeket/járműveket jelent, hanem ipari és egyéb eszközök, berendezések mozgatását. Gyakori az esztergagép, műhely- vagy laborfelszerelés, külső klímaegységek, orvosi eszközök, de volt már dolgunk jakuzzival, felvonó motorral és még sorolhatnánk.

Nincs olyan gép, amelyet ne tudnánk megmozdítani! Előfordul, hogy az ügyfelek úgy próbálnak segíteni, hogy előre elkezdik alkatrészeire bontani a mozdítandó berendezést, ez viszont sokszor inkább bonyolítja a munkát. Egyszerűbb, ha egy nagy tárgyat emelünk, higgyék el, megvannak az eszközeink és a rutinunk, hogy megbirkózzunk a feladattal. Sokkal nagyobb segítség, ha fényképet vagy videót láthatunk a szállítandó gépről és a lehetséges útvonalról, így meg tudjuk tervezni a folyamatot. Ha ilyesmire nincs lehetőség, a gép pontos nevének és típusának bemondása is hasznos a számunkra.

A nehéz gép szállítás megtervezésekor eldöntjük, milyen emelő szükséges.

Az emelőhátfal 1 tonnát bír el, de ha az adott gép súlya ezt meghaladja, akkor a darus teherautót vesszük igénybe. Budapesten és Pest megyében kérésre ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Legyen szó üzemi költöztetésről, nehéz gépek, páncélszekrények mozgatásáról,keresse a Speciálszállítást! Átlagon felüli súly szokatlan helyszínen? Mi megbirkózunk vele!

 

About the author: Niquist