- Loading-

Megbízható, masszív védelem a betörések ellen

Bár a betöréses lopások száma évről-évre csökken, még most is jelentős részét teszik ki a vagyon elleni bűncselekményeknek.

Legyen szó akár otthonáról vagy üzletéről, a Pető Védelem Kft. termékeivel hatékonyan növelheti a besurranó tolvajok elleni biztonságot. Cégünk egész Magyarországon, sőt, a határokon túl is vállalja minőségi, fém biztonsági rácsok elkészítését és szerelését.

Az olyan eszközök, mint például a mozgásérzékelő világítás, a tévé szimulátor, az időzített lámpa kapcsoló vagy éppen a riasztó rendszerek bizonyos esetekben hatásosak lehetnek ugyan, de az igazán tapasztalt és elszánt tolvajokat ezek már nem feltétlenül tartják vissza. Éppen ezért nem érdemes elhanyagolni az ingatlanok mechanikai védelmét sem. A különböző középületek és üzletek mellett ma már magánlakások ajtajain és ablakain sem számítanak ritkaságnak a különböző biztonsági rácsok.

A masszív, fém eszközök már ránézésre is biztonságot sugároznak, és gyakran puszta létükkel eltántorítják a betörni szándékozókat.

Napjainkban igen népszerű típusnak számít a sávredőny.

Üzletek, raktárak vagy éppen ipari csarnokok védelme mellett ideális lakások és garázsok biztonságának növelésére is. A sávredőny remek választás a régi, tönkrement lemezredőny lecserélésére is.

Perforált, tömör és ablakos kialakítású sávredőny is létezik, mozgatása pedig történhet kézi erővel, vagy motoros meghajtással (kulcsos vagy rádiós kapcsolású).

Rendkívül erős, 0,8 mm vastag, felületkezelt acélból készült, ami ellenáll számos fizikai támadásnak. Fontos még megjegyezni, hogy a sávredőny felhúzott állapotban nem túl feltűnő, nem zavarja a kilátást, és vizuálisan sem teszi tönkre az épületet.

Amennyiben Ön számára is fontos a minőség, forduljon a Pető Védelem Kft-hez! Immár több, mint 35 éve dolgozunk a szakmában, és emiatt természetesen rengeteg tapasztalatra tettünk szert a lakatos munkák és a biztonságtechnika területén. Termékeinkre és a szerelésre is hosszútávú garanciát vállalunk.