A mai délelőtti tv műsorok változatos formában kerülnek a képernyőre. Éppen szabadságon van, reggel felébred és úgy, mint majdnem minden ember bekapcsolja a tv-t. Minden hétköznap egy reggeli műsor indítja a napot. Ebben a jó hangulatú adásban két műsorvezető kíséri végig ezt a pár órát. Meghívnak szárvendégeket kényelembe helyezik magukat egy puha fotelben és különböző érdekfeszítő témákat  boncolgatnak és megoldásokkal próbálják meg segíteni a közönséget. Kis szünetet tartva hírekkel és az időjárással teszik változatossá a reggelünket.

A mai tv műsorokban szerepet kap az asztro show, ami közel az egész délelőttöt kitölti.

Jó pár ember kétségbe van esve, számos kérdés felmerül bennük, de senki se segít nekik vagy kíváncsi a jövőjére, sorsára, akkor tárcsázzák a képernyőn lévő telefonszámot, ami emelt díjas, és ha szerencséje van, bekerül élő adásba, amennyiben ez nem sikerül nem kell kétségbe esni, mert több látnok áll készen a problémák megválaszolására.

Tanácsot kérhet sms-ben, ahol leírja a nevét a születési dátumát és egy rövid lényegre törő kérdést, majd perceken belül jön a válasz. Mindenki eldöntheti, hogy hisz-e ebben?!

A Top Shop is kiegészíti a mai tv műsorokat.

A televízión keresztül termékeket mutatnak be, illetve kipróbálnak a nézők szeme láttára. Óriási választék tárul elénk több kategóriában, legyen ez konyha, egészség, szépségápolás vagy takarítóeszköz. Válogathatunk a népszerű és márkás termékek között. Legtöbb ajánlathoz ajándékot adnak és bizonyos összeg feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás, de nagyobb városokba betérhetünk a boltjukba és szemügyre vehetjük a kiválasztottunkat.