Légy nyitott az új élményekre!

Amennyiben te is megfűszereznéd az együtt töltött, intim órákat valami újdonsággal, az Intim Webshop a lehető legjobb hely, ami csak szóba jöhet.

Az online szexshop minőségi termékek ezreivel vár, számos kategóriában. Legyen szó privát örömszerzésről vagy intim együttlétekről, hölgyek és urak is garantáltan megtalálják a kedvencüket.

intimwebshop fehernemu

Az innovatív kialakítású, valódi szakértők által megtervezett szexjátékok és kényeztetők között megtalálhatóak a péniszgyűrűk, maszturbátorok, péniszköpenyek, prosztataizgatók és péniszpumpák is, míg a hölgyek többek között gésagolyók, nonfiguratív és élethű dildók, vibrációs tojások és anális kényeztetők gazdag kínálatából válogathatnak.

Merészebb párok tehetnek egy próbát a BDSM kategóriában található termékeinkkel, mint például bilincsek, szájpeckek, különféle paskolók és álarcok.

Minden termékünkre egy éves garanciát vállalunk, és lehetőséget biztosítunk a vásárlástól történő elállásra is tíz napon belül.

Számunkra természetesen nem csupán termékeink minősége a lényeges, hanem a diszkréciót is rendkívül komolyan vesszük. Csomagoláskor kifejezetten figyelünk arra, hogy semmi se utaljon a küldemény jellegére.

Feladóként csak a cégünk neve (Digital Unicorn Group Kft.) és címe szerepel a csomagon. A rendelés után semmilyen személyes adatot sem adunk ki senkinek, kivéve a szállításhoz létfontosságú információkat, amivel a csomagok célba érnek. Természetesen nem fogunk zaklatni sem felesleges telefonhívásokkal, sem katalógusokkal vagy hírlevelekkel, kivéve, ha ezt kifejezetten kéred.
13000 forint felett a házhozszállítás ingyenes; nézz be hozzánk, nem bánod meg!

About the author: Niquist