- Loading-

Jogi védelem a nyomozati szakasztól a tárgyalásig

Az élet kiszámíthatatlan, és bárkivel előfordulhat, hogy egy büntetőeljárás résztvevőjeként találja magát vádlottként, gyanúsítottként vagy akár sértettként. A büntetőeljárások az ügyfeleink döntő többsége számára kevéssé ismert, sok tévhittel övezett jogi aktusok; a legtöbb ember élete során jellemzően csak egyszer, vagy legalábbis nagyon ritkán kerül közeli kapcsolatba velük.

Ilyen esetekben a vádlottal vagy a gyanúsítottal szemben egy egész állami apparátus áll, ennek ellensúlyozására van szükség védőügyvédre.

A védőügyvéd az, aki minden körülmények között az ügyfél érdekeit védi, az érdekükben jár el.

Lényeges tudnivaló, hogy a büntetőeljárás nem a tárgyalással veszi kezdetét, ezért javasolt védőügyvéd fogadni a lehető legkorábban, így a védelmi stratégiákat már az eljárás korai szakaszában lehetséges felállítani. Már a nyomozati szakaszban is szükség van jogi támogatásra és tanácsokra, továbbá a kihallgatáskor a védőügyvéd jelenléte létfontosságú, mivel a gyanúsított ilyenkor jellemzően komoly pszichikai nyomás alatt áll.

A Lőrik Ügyvédi Iroda leginkább büntetőjogra specializálódott az elmúlt évtizedben,

magas színvonalú ügyvédi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére is. Irodánk minden ügyfelének az elérhető legnagyobb szakmai felkészültséggel és körültekintéssel nyújt jogi képviseletet.