Dugulása van a házon belül vagy a telkén? Házilag már nem tudja megoldani a duguláselhárítás budapest? Végleges és minőségi munkát szeretne? Hívjon minket bizalommal éjjel nappal,hétvégén is. Képzett munkatársaink rendelkezésére állnak a legkorszerűbb eszközökkel és szerszámokkal.  Legyen az wc, mosogató, kád vagy zuhanyfülke a megoldás nem várathat magára.

A duguláselhárítást minél előbb el kell végezni,

ahhoz, hogy a házban elkerüljük a kellemetlen szagokat  és a fertőzéseket. Vállaljuk bojlerek, csövek, vezetéket tisztítását, cseréjét és karbantartását is. Kádak, zuhanykabinok beépítése is cégünk egyik specialitása. Csőtörésnél a legkorszerűbb eszközökkel, pontosan a helyén javítjuk ki a hibát. Vízóra cserére se legyen gondja. Rendelkezünk az összes engedéllyel, amivel hivatalossá válnak munkáink. Ne próbálkozzon kezdetleges, átmeneti megoldásokkal. Saját időnkkel spórolunk, ha egy olyan megbízható szakemberre bízzuk ezt a feladatot,aki érti a dolgát. Mindegy,hogy régi vagy új építésű házról van szó,  felkészültek vagyunk minden eshetőségre.

Kültéri csatornák duguláselhárítását is vállaljuk,

csatorna duguláselhárítása

nekünk az időjárás nem akadály. Nem csak magánszemélyeknek, hanem cégeknek, intézményeknek a „folyóügyeit” is orvosoljuk. Kedvezményes árak a fővárosban és környékén. Budapesten és Pest megyében 2 órán belül elérhetőek vagyunk, de vidéken is az ország bármelyik pontjában vállalunk dugulás elhárítást, előre egyeztetett időpontban. Minden munkánk után garanciát vállalunk. Keresse fel weboldalunkat, ahol bővebb információkhoz juthat szolgáltatásainkról és ügyfeleink véleményéről is tájékozódhat. Írja meg ön is véleményét, számítunk rá!