- Loading-

Hatékony tisztítógép elérhető áron

Amikor egy szőnyeg koszos, az nem csupán látványnak kellemetlen, de sajnos akár egészségügyi kockázattal is járhat.

A szőnyegek, illetve kárpitozott bútorok szöveteiben nem csupán egyszerű, közönséges házipor található, de itt élnek a poratkák is. Ezek az állatok majdnem átlátszóak és rendkívül apróak, mindösszesen 0.2-0.3 milliméter hosszúak, ezért szabad szemmel gyakorlatilag láthatatlanok, azonban a kiszáradt ürülékük, illetve a testük idővel elporlad, és a levegőbe kerül, és számos esetben allergiás tüneteket okoz.

A leggyakrabban erős könnyezéssel, szemvörösséggel és viszketéssel, orrfolyással és tüsszögéssel járó poratka-allergia, más néven porallergia időnként akár súlyosabb tünetekkel járhat, mint például fulladási roham, asztma vagy nehézlégzés. A poratkák a párás környezetben jobban elszaporodnak, ezért a téli időszakban több gondot okoznak, mint nyáron, amikor jellemzően szárazabb a levegő. Rossz hír, hogy kézi súrolással, vagy porszívózással nem lehet megszabadulni ezektől az élősködőktől, mivel a szövetek mélyén élnek, ahol igen nehéz elérni őket.

Nehéz, de nem lehetetlen.

Azonban ehhez szükség van egy professzionális takarítógépre.

Egy ilyen eszköz meleg, tisztítószeres vizet fecskendez mélyen a szőnyegek és kárpitok szöveteinek belsejébe, majd az elhasznált, tisztítószeres vizet szívófejével összegyűjti egy külön tartályba. A takarítógép természetesen nem csupán az élősködő atkáktól szabadítja meg, de a legmakacsabb foltokat is képes eltüntetni, ráadásul használata után a szőnyegek is sokkal gyorsabban megszáradnak.

Egy ilyen remek gép azonban még használtan is súlyos százezrekbe kerül, az egyéb költségekről nem is beszélve. A megoldás ezért a kárpittisztító gép bérlés. Cégünktől olcsón bérelhet professzionális takarítógépet.

A takarítógép kölcsönzés Budapest területén velünk egyszerűbb nem is lehetne! Elég megrendelnie szolgáltatásunkat, és az egyeztetést követően munkatársaink otthonába viszik a gépet, beüzemelik azt, majd használat után érte is mennek. A takarítógép kezelése egyszerű, azonban kérésére kollégáink a szakszerű használatot is bemutatják.