Készüljön a téli hidegekre egy tartós, megbízható fűtési rendszer kialakításával! A netkazan.hu kazán webáruház kínálatában szinte minden típust megtalál, melyek közt érdemes körülnézni. Ha tanácstalan, bátran kérdezzen szakértő kollégáinktól, akik örömmel segítenek megtalálni a legoptimálisabb, leggazdaságosabb készüléket. Kazánok, kályhák, radiátorok, klímák, termosztátok és más kazán kiegészítők széles választékát kínáljuk.

A legelterjedtebbek a gáz- és a vegyestüzelésű kazánok.

vegyestüzelésű kazánok

Az egyre népszerűbb vegyestüzelésű, más néven szilárd tüzelésű kazánok közül szinte bármilyen típust keres, kazán webáruházunkban megtalálja: öntvény, lemez, bálaégető, ventilátoros, meleg levegős változatokat is. Hosszabb távon költséghatékonyabbak ezek a készülékek, de előnyük az is, hogy régi és újabb fűtési rendszerekben is működtethetők.

Nyitott és zárt rendszerre egyaránt ráköthető a legtöbb kazán, ennek feltételeit azonban mindig ellenőrizni kell az adott modellnél.

A másik leginkább elterjedt fűtőkészülékek a gázkazánok, melyek fali és álló kivitelben is kaphatók.

A falra szerelhető gázkazánok előnye, hogy szinte bármekkora helyen használhatók – kicsi lakásoktól a nagyobb üzemekig –, továbbá nemcsak fűt, hanem melegvizet is előállíthat. Bármely készüléket is választja, garantáltan minőségi terméket kap, melyet a netkazan.hu kazán webáruház ingyen ki is szállít Önnek!