szállás Székesfehérvár

Töltse itthon a nyári szabadságát! Látogasson el Fejér megye csodás székhelyére, Székesfehérvárra!

Aki kicsit is érdeklődik a történelem iránt, vagy egyszerűen szeretne egy történelmi városban sétálni, az semmiképp se hagyja ki Székesfehérvárt.

Fehérvár az egyik leggazdagabb múlttal rendelkező városunk, mely a középkori Magyar Királyság egyik fővárosa, királyi székhely és koronázóváros is volt. Barokk óvárosi része méltán híres, számos műemlék és látnivaló várja itt a látogatókat.
A Bory-vár a város jelképévé vált, melyet építője, Bory Jenő a saját műalkotásának tekintett. A túlméretezett lakóház alaprajza is szimbolikus, egyik centruma a hitvesi szeretet kápolnája, a másik a műterem, mely Bory Jenő életének két legfontosabb részét jelképezi. A vár falait festmények, mozaikok, üvegfestmények borítják, kívül oszlopok, szobrok és díszkutak kaptak helyet.

A székesfehérvári Szent István Székesegyház az egyházmegye főtemploma, a belváros egyik legjelentősebb műemléke, mely egyben Magyarország egyik legnagyobb katedrálisa. Szintén érdemes megtekinteni a Hetedhét Játékmúzeum kiállítását, ahol régi idők játékait ismerhetik meg gyerekek és felnőttek.

A város egész évben kínál kulturális és szórakoztató programokat, állandóan nyitva tartó múzeumokat, látnivalókat, éttermeket és más kikapcsolódási lehetőségeket.

Ha autópályáról könnyedén megközelíthető székesfehérvári szállást keres, a Pe-Ki Lux Apartman Budapesttől az M7-esen haladva mindössze 30 perc alatt elérhető.

Székesfehérvári apartmanunk a város szélén, egy újépítésű lakónegyedben (Harmatosvölgyben) található. A lakásnem csak üdülés céljából, hanem akár üzleti út alatti kényelmes szállásnak is kiváló.

Az elrendezést és a bútorozást úgy alakítottuk, hogy bárki komfortosan érezze magát, mintha csak saját otthonában lenne. Az apartman másfél szobás: egy hálószoba, egy konyha + nappali és egy fürdőszoba várja a vendégeket. Elektronikus eszközökkel jól felszerelt a szállás, talál például hajszárítót, mosógépet, kapszulás kávéfőzőt, sütőt stb. A hálórészben klíma, TV és egy luxus minőségű ágy teszi még kényelmesebbé a tartózkodást.

Ha úgy dönt, ellátogat gyönyörű, történelmi városunkba, Önt is várjuk a Pe-Ki Lux Apartmanban Székesfehérváron!