Az elmúlt években Budapest egyre népszerűbb turistacélpont lett elsősorban a külföldiek számára, de rengeteg magyar is ellátogat a fővárosba.

2017-ben a vendégéjszakák száma meghaladta a 10 milliót, ami több mint 4,2 millió vendéget jelent. Az Euromonitor 2017-es jelentése szerint Budapest a negyedik leggyorsabban növekvő turistacélpont Európában. Budapest csodálatos város, tele történelmi, építészeti, kulturális értékekkel és rengeteg látnivalóval. Ha gazdaságos és megbízható helyen szeretnél megszállni, a SzállásKérés.hu-n megtekintheted Budapest hotel és apartman kínálatát.

Portálunkon többezer szállás közül szemezgethetsz, fotókkal, regisztrált felhasználók által írt valós véleményekkel, és természetesen online foglalni is tudsz. Dunára néző panorámás szobát szeretnél? Vagy inkább Budapest környékén, egy csendes kis apartmanban szállnál meg?

Nálunk mindent megtalálsz az egyszerű kis szobától a luxus budapesti hotelig.

Keresheted a szálláshelyeket többféle szempont szerint, de az első és legfontosabb az utazás tervezett időpontja és a vendégek száma. Teljes ház, apartman vagy csak szoba, akadálymentesített, családbarát, állatbarát budapesti hotelek akár medencével, wellness részleggel. Vegyél részt egész napos csodás városnéző túrákon, vagy vedd a kezedbe az irányítást és fedezd fel Budapestet önállóan. Hajózz a Dunán vagy bulizz az éjszakában, Budapestet Te is meg fogod szeretni!