A kutya az ember leghűségesebb társa. Ezért is érdemel maximális odafigyelést az étrendjében is. Ha Te is szeretnéd, hogy kutyád egészséges, vidám és energikus legyen, válaszd a legjobb eledeleket a számára! A megfelelő táplálás ugyanis kulcsfontosságú. A kutya testtömegének több mint 70%-a izom, ennek fenntartásához sok állati eredetű fehérjére van szüksége, mely fontos aminosavakat tartalmaz.

Az Eukanuba termékek kizárólag állati eredetű fehérjéket (elsősorban bárány- és csirkehúsból), és más minőségi alapanyagokat tartalmaznak. Az Eukanuba több évtizednyi kutatómunka eredményeként fejlesztette ki prémium minőségű tápjait.

Az Eukanuba termékek választéka igen széles,

hiszen nem csak kedvencünk korához, termetéhez igazodik, hanem a fajták jellegzetes igényeit is figyelembe veszi. Ezért kaphatunk többek között kimondottan tacskó, boxer, labrador, német juhász vagy yorkshire terrier számára összeállított tápot. Nem csupán fajta-specifikus táplálást biztosít, hanem esetleges egészségügyi problémákra is kifejlesztettek Eukanuba termékeket. Ilyen például a túlsúly, bőr- vagy szőrbetegség, cukorbetegség, emésztőszervi problémák. Tegyél Te is kedvenced hosszú, egészséges életéért! Az Eukanuba eledelek bizonyítottan előnyösek a kutyáknak rövid és hosszú távon is. A Petnet webáruházban Eukanuba termékek széles kínálatából válogathatsz.