Átlátható műsorújságot keresel?

Szereted tudni, hogy mi van a televízió műsorkínálatában, és a készüléked nem írja ki? Ha igazi sportkedvelő vagy, akkor az m4 sport neked való, nézd meg a műsorújságjában, milyen sportesemények vannak, és tervezd meg melyiket tudod megnézni!

Futball, kézilabda, kosárlabda, röplabda, olimpia vagy más sportesemény, amit néznél a készülékeden, de nem tudod a programot? Nagyon egyszerű dolgod van, hiszen az m4 sport műsorújsága nagy segítségedre lehet. Könnyen kezelhető és átlátható, válassz egy adott műsort és még leírást is találhatsz róla, valamint azt, hogy HD minőségben közvetítik-e az adott sporteseményt! Ha nem szeretnél lemaradni az élő adásról, is jó választás lehet honlapunk, ezt is egyértelműen megtalálhatod a műsor választékok felsorolásánál.

A sportmagazinokat és sportösszefoglalókat is megnézheted,

hogy mikor vannak és azt is, hogy adott műsorból mikor van ismétlés. Be is tudod állítani egy naptárban a figyelmeztetést, ha nem szeretnél lemaradni egy adott sportműsorról. Ha szereted a közösségi oldalakat, ott is meg tudod osztani, éppen mit nézel, illetve másoknak is tudsz műsorajánlatot küldeni.

Keresd az m4 sportot a műsorújságban,

hogy minél előbb értesülj azokról a sporteseményekről, amelyek érdekelnek és meg szeretnéd nézni a televízióban! Ne maradj le a kedvenc műsoraidról! Inkább használd a könnyen kezelhető és átlátható honlapunkat, hiszen így sok információhoz juthatsz a televízió kapcsolgatása helyett!