- Loading-

Az ingatlanbefektetésnek több előnye is van

Ingatlanbefektetés azonnali 1/1-es tulajdonnal!

Ha olyan befektetési lehetőségeket keres, amivel magas hozamra tehet szert, ugyanakkor alacsony kockázatú, forduljon a Four Generations Property-hez!
Cégünk már 8 éve foglalkozik ingatlankezeléssel, -befektetésekkel és tanácsadással. Munkatársaink több mint 20 éves tapasztalata annak a kulcsa, hogy a Four Generations Property immár a hazai és nemzetközi ingatlanpiac egyik számottevő szereplője.

Az általunk kínált konstrukcióval az ingatlanbefektetés biztonságos és jövedelmező.

Az extra hozamot eredményező üzlethez a tőke mindössze 20%-a szükséges az induláshoz, utána már csak a fix havi részletek (járadék) fizetendők. Ön már az első tőkerész elhelyezésekor azonnali 1/1-es tulajdonra tesz szert.

Az ingatlanbefektetésnek több előnye is van. Egyrészt védve lesz az inflációtól, hiszen míg a bankbetétek hamar veszíthetnek az értékükből, a materiális javak nem. Lakásokra, házakra mindig lesz igény, így kevésbé érinti érzékenyen az ingatlanokat egy esetleges gazdasági válság vagy tőzsdekrach, mint egy részvényt vagy kötvényt.

– Mit nyújt Önnek a Four Generations Property? Leegyszerűsítve: mindent, ami az érdeklődéstől egészen a hozam realizálásáig tart. Intézzük a papírmunkát, szerződéskötést, kapcsolattartást, ingatlankezeléssel kapcsolatos teendőket (kiadás, karbantartás pénzügyi teljesítések…).

– Hogy néz ki az ingatlanbefektetés folyamata? Elsőként természetesen tájékoztatjuk Önt a konstrukcióról, a szükséges dokumentumokról és feltételekről. Az igényfelméréskor Ön megmondja mennyi pénzt szeretne befektetni milyen értékű ingatlanba és milyen céllal. Igény szerint segítünk Önnek a megfelelő ingatlant megtalálni a folyamatosan bővülő és változó kínálatunkból.

Akár egyedi elképzeléseit, paramétereit is megoszthatja velünk, mi pedig ezek alapján fogjuk ajánlani a megfelelő ingatlanokat. Végül a kiválasztott ingatlanra vonatkozóan megtörténik a szerződéskötés, melynek értelmében Öné lesz az 1/1-es tulajdon – természetesen teljeskörű ügyvédi és földhivatali ügyintézéssel.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon bátran szakértő csapatunkhoz!