Születésnapok, évfordulók vagy más ünnepek közeledtével nincs még ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteid? A Sisso egyedi, magyar üzemben, kézzel készült párnáit akkor neked találták ki. Párnáink 100%ban bababarát anyagokból készülnek, káros festékanyagtól mentesen, és természetesen rendelkeznek Eco Passport tanúsítvánnyal (ami egy, textil-iparban ismert biztonsági szabvány), így akár újszülötteknek is bátran adhatók.

Mivel a termékek kézzel készülnek, megrendelőink a baba születési adataival vagy nevével is kérhetik a párnákat. Kicsit idősebb gyerekeknek, illetve örökké gyerek felnőtteknek ajánljuk állatmintás formapárnáink egyikét. Többek között zsiráfos, pingvines vagy oroszlános ajándékaink közül választhatsz, garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét. Szerelem kollekciónk darabjait szerelmeseknek ajánljuk, nem csak Valentin nap alkalmából; az év bármelyik napján kedves, szerelmes ajándék. Többi párnánkhoz hasonlóan ezeket is személyre szabhatod neveitekkel, monogramokkal, dátumokkal, vagy számotokra különleges jelentéssel bíró szavakkal.

oroszlános sisso ajandékpárna

A korábban említetteken felül jelenleg még London-kollekciónkból is választhatsz magadnak, vagy barátaidnak Sisso párnát. Legyen a kedvenced akár a Big Ben, a londoni emeletes busz, vagy akár a jellegzetes palotaőr, otthonodba viheted London egyedi hangulatát. 15000 forintos vásárlás fölött ingyenesen házhoz szállítjuk párnáidat.