A Trendmaker webshopból kedvedre válogathatsz a minőségi napszemüvegek közül.

A napsugárzás egy része, az ibolyántúli sugárzás a bőr mellett a szemet is rendkívül károsítja, és ez komoly kockázati tényező a szürkehályog kialakulásában is. Káros hatásait már az ősi inuitok is felfedezték évszázadokkal korábban: keskeny nyílással ellátott, szarvasagancsból készített „napszemüvegeket” készítettek a hóról visszaverődő napsugarak ártó hatásai ellen.

Napjainkban a legkézenfekvőbb védelem egy UV szűrővel ellátott napszemüveg. A korai, színezett lencsés napszemüvegek a huszadik század elején jelentek meg, azonban csak a második világháború idejében kezdtek el terjedni az egész világon, az amerikai hadsereg légi erejének köszönhetően, ezek voltak az úgynevezett pilóta napszemüvegek. Ezek az örökzöld darabok azóta is divatosnak számítanak, a Trendmaker webshopból kedvedre válogathatsz közülük.

napszemüvegek

A pilótaszemüvegeken kívül találhatsz még számtalan formát nálunk, például vastag keretes retró, macskaszem vagy oversize. Bár elsősorban a szemünk védelmére szolgálnak eredetileg, sokan mégis inkább divatos kiegészítőként gondolnak rájuk, és a világhírű divatházak napszemüvegein végignézve megállapíthatjuk, hogy teljes joggal: a Gucci, Calvin Klein, Piere Cardin vagy Tag Heuer modelljei bármikor feldobják megjelenésedet. Legyen szó elegáns vagy hétköznapi alkalmakról, biztosan találsz épp hozzáillő szemüveget. Napszemüvegeink kiváló minőségű, igényes darabok, így mindenképpen veled lesznek éveken át. Nézz be webshopunkba, ahol több száz menő darab közül választhatsz, ráadásul folyamatos akciókkal várunk!