Szakértelmünkben nem fog csalódni

Cégünk többek között a tartózkodási engedély, letelepedési engedély és bevándorlási engedély megszerzésének specialistája.

Büszkén állíthatom, hogy immár több, mint tízévnyi tapasztalat áll a hátunk mögött, továbbá kiterjedt szakmai és ügyvédi háttérrel rendelkezünk. Keressen fel minket bizalommal, és kérje térítésmentes konzultációnkat, ahol egyebek mellett felvázoljuk a lehetőségeit. Igyekszünk mindenre megoldást találni, kompromisszumok nélkül.

Amennyiben hozzánk fordul, tartózkodási engedélyét garantálni tudjuk. Fontos megjegyezni, hogy ideiglenes tartózkodási engedélyt kizárólag japán, dél-koreai, új-zélandi, tajvani, hongkongi, chilei, valamint ausztrál ügyfeleink igényelhetnek. Mivel ezek az engedélyek csak meghatározott időre, általában három hónapra szólnak, ezek meghosszabbítása is gyakori feladatunk. Normál esetben a tartózkodási engedély meghosszabbításához sajnos el kell hagyni Magyarország területét, ami nyilvánvalóan nem optimális ennek költségei és időigényessége miatt. Épp ezért mi mindent megteszünk, hogy ügyfeleink lehetőleg az országban maradhassanak az ügyintézés ideje alatt.

Érdemes néhány szót ejteni ügyintézésünkről is. Segítségünkkel a bevándorlási engedély vagy épp a tartózkodási engedély megszerzése a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb. VIP szolgáltatásunknak hála Önnek papírok tömeges kitöltésével vagy hosszas sorbanállásokkal sem kell az idejét vesztegetni, mivel mi levesszük a válláról az ügyintézés minden terhét.

Ügyvédjeink és jogászaink engedélyek megszerzése mellett különböző jogi kérdésekben is segítségére lesznek.

Valódi szakterületünk a bevándorlás, letelepedés és cégalapítás, kiterjedt szakmai hálózatunknak köszönhetően képesek vagyunk olyan kollégákhoz irányítani, akik a lehető legmagasabb szinten foglalkozhatnak ügyével.

Állampolgárság megszerzésének ügyében is fordulhat hozzánk, azonban tudni kell, hogy ez meglehetősen nehéz, ha nincsenek magyar felmenői, családtagjai vagy rokonai.

Alapesetben legalább nyolc évig kell Magyarországon élni a kérvényezéséhez, és a magyar nyelv ismerete is elengedhetetlen. Mivel a folyamatot elősegíti, ha rendelkezik magyar rokonokkal, akár távoliakkal is, mi segítünk ezek felkutatásában, például családfakutatást is végzünk.

About the author: Niquist