Ragyogó hosszú haj azonnal, drasztikus módszerek nélkül

Fénylő, egészséges, dús hosszú hajra vágysz? A hajad egy bizonyos hossz elérése után egyszerűen képtelen tovább nőni? Ne csüggedj!

Az OxY damilos póthajai instant varázsolnak neked selymes, hosszú hajzuhatagot. Egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy a frizurád mű hatású lesz, hiszen a csatos póthaj tökéletesen illeszkedik saját hajadhoz, teljesen észrevehetetlen szinte bármilyen szögből nézve.

Oxy damilis póthaj

Rengeteg szín közül választhatsz, hogy megtaláld a saját árnyalatod, – a fekete, szőke, barna teljes palettája felvonul – de be is festheted a póthajat. A szálak 100%-ban természetes, kezeletlen emberi hajból készülnek, a tövektől a hajvégekig luxus minőségű hajszálakból állnak össze. Egy speciális gyártási folyamat során eltávolításra kerülnek a rövidebb szálak, így biztosítva az egyenletes hosszúságot.

Sehol egy babahaj!

Elképesztő hatást lehet elérni a póthajakkal, melyek különböző szélességű tincsekből állnak, könnyen variálhatók. Ha igazán telt, drámaian dús hajat szeretnél, használd fel valamennyit, de hétköznapokra a kevesebb is tökéletes. A csatos póthajak légiesen könnyedek, nem fog húzni a súlyuk, mint egy saját hosszú haj esetében. Percek alatt felhelyezheted a tincseket, a minőségi polimer bevonatú csatokkal ez gyerekjáték, ráadásul egész nap tartanak.

Az OxY csatos póthajakat bátran vasalhatod, göndörítheted ahányszor csak szeretnéd.

Velünk nincs „rosszhaj-nap”! Az egészséges, csodálatos haj Neked is megjár.Csak felcsatolod a tincseket és már mehetsz is tündökölni az új frizuráddal.

About the author: Niquist