Egy költözést senki sem tud stresszmentesen megélni, pláne, ha a cél nem csak egy másik település, hanem egy másik ország.

Nemzetközi költöztetés esetén még körültekintőbben kell költöztető céget választani, hiszen nem csak a hosszú út jelent kihívást, hanem a szükséges papírmunka is.
A Visszük.hu csapata már számtalan nemzetközi költöztetést bonyolított le sikeresen, zökkenőmentesen. Megbízhatóságunk a precíz szervezésnek, a jó kommunikációnak és nem utolsó sorban embereink hozzáállásának köszönhető.

Nemzetközi költöztetés

Cégünk leveszi a válláról az olyan terheket is, mint a dobozolás és a bútorok szétszerelése. Költöztető szakembereink már csukott szemmel is képesek egy komplett lakás tartalmát bepakolni a teherautóba. Közel 10 év tapasztalatának eredménye ez, melyre büszkék is vagyunk. Biztonsággal eljuttatjuk ingóságait a megadott helyszínre – legyen szó akár speciális, törékeny vagy nehéz tárgyakról.
Kevesen tudják, de nemzetközi költöztetés alatt nem csupán az országokon átívelő utakat értjük, hanem olyan belföldi megbízásokat is, amelyek meghaladják az 500 km távolságot. Ilyenkor is a külföldi költöztetés tarifáit alkalmazzuk.

Nemzetközi költöztetéseink jelentős része Budapest és Nyugat-Európa valamelyik nagyobb városa közt szokott történni.

Leggyakrabban Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia és Belgium a célállomás, vagy épp onnan költöznek haza a megbízóink. Természetesen, ha Ön például Londonba vagy esetleg keletre költözne, az sem akadály számunkra.

A Visszük.hu vállalja magánszemélyek, de akár vállalkozások nemzetközi költöztetését is.

Célunk, hogy költöztetését a lehető leggyorsabban és legjobb színvonalon teljesítsük, hogy Ön maximálisan elégedett lehessen. Keressen minket!