- Loading-

Járj élen és hagyd le konkurenseidet profi AdWords kampánnyal!

Az AdWords a Google fizetett kereső marketing programja, kijelenthetjük, hogy a legnagyobb és legismertebb a világon. Naponta többmilliárd keresés fut le a Googleben, az internetezők több mint 90%-a rendszeresen használja az oldalt információk, termékek, szolgáltatások keresésére.

Az AdWords hirdetések csak akkor jelennek meg, ha adott kulcsszóra keresnek rá a felhasználók.

Így nincs felesleges reklám, csak hatékony, célzott megjelenés. Az AdWords hirdetések pay per click alapon működnek, azaz csak a kattintások után kell fizetnie a hirdető cégnek. A rendszer bár egyszerűnek tűnik, valójában komoly szaktudást igényel. Amennyiben a beállításokhoz nem értesz, nincs tapasztalatod a téren, egy-egy kattintásért akár többszörösét is kifizetheted, mintha az optimalizálást AdWords ügynökségre bíznád.

Spórold meg inkább a drága tanulópénzt, az időt, a feleslegesen befektetett energiát és kérd profik segítségét!

A KMÜ Marketing a Google Partners programban résztvevő minősített AdWords ügynökség többéves tapasztalattal és hozzáértéssel. A munkánknak köszönhetően rövid idő után jelentősen nőni fognak a kampányokból származó bevételeid és javulni fog a kampányok megtérülése.

A munkánk alatt elemezzük az általunk létrehozott kampányok teljesítményét, ezáltal garantáljuk a költséghatékony működést. Válaszd a szakértelmet – válaszd a KMÜ-t!