Nézz filmet ingyen otthon, reklámoktól mentesen!

Te hol nézel filmet? Moziban? Drága előfizetéses portálon? Esetleg kevésbé legálisan letöltöd őket? Ne köss kompromisszumot!

Az nCore.live oldalon várnak az online filmek ingyen. Nem kell letöltened, nem foglal helyet a gépeden, nincsenek zavaró reklámblokkok, akkor állítod meg, amikor akarod, vagy ismételheted a kedvenc részleteid.

Moziban filmet nézni különleges élmény, de sokan mégsem szeretik. Van, aki a tömeg miatt vagy a mögötte hangosan nachost rágcsáló miatt, van, aki a drága jegyek miatt, de olyan is akad, aki túl hangosnak találja a mozit. Ezek a kellemetlenségek elkerülhetők az nCore.live-val, ahol az online filmek ingyen vannak!

Ha nem vagy film gyűjtő, miért töltenél le feleslegesen több gigányi filmet, amikor nagy valószínűséggel csak egyszer fogod megnézni? Az nCore.live-on csak rákattintasz egy megosztott linkre és már indulhat is a szórakozás. Ha a neted sebessége nem az igazi, várj pár percet, hogy puffereljen a videó, így nem fog megakadni a legizgalmasabb jelenetnél. A minőség az online filmeknél sem pixeles, hanem tökéletesen nézhető, DVD-nek vagy Blu-ray-nek megfelelő felbontású, akár HD minőségű.

Az nCore.live online filmmegosztón kategóriák (műfajok) és évszámok szerint is válogathatsz, ez nagyban megkönnyíti a böngészést, amikor nincs konkrét ötleted, hogy mit is nézz. Az egeret a filmborítóra húzva láthatod, hogy hány pontotkapott az imdb-n, mikori, milyen műfajú, illetve milyen hosszú. Rákattintva aztán megjelenik a film adatlapja sztori összefoglalóval, előzetessel, szereplőkkel. Minden művet osztályozhatsz Te is, de a véleményedet is kifejtheted hozzászólásban.

Ha unatkozol vagy néznél valamit, az nCore.live-on online filmek ingyen megtekinthetők. A legújabb, premier filmektől (pl. Joker, Rambo V vagy Jégvarázs 2) az örökké kedvenc klasszikusokig (pl. A bárányok hallgatnak, Titanic vagy Reszkessetek betörők).Ha nem találsz valamit, bátran jelezd a kérések között!

Nézz filmet kényelmesen, akár gépről, akár tabletről vagy telefonról az nCore.live-on!

About the author: Niquist