windex klíma

Napjainkban minden korábbinál gyorsabban terjednek az otthoni légkondicionáló készülékek, ami természetesen nem a véletlennek köszönhető.

Az egyre drasztikusabb és hosszabb nyári hőhullámok miatt a lakások klíma nélkül nap közben annyira felmelegszenek, hogy még az éjszaka során sem hűlnek le, ami nagyon megnehezíti, sőt, sokaknál szinte ellehetetleníti az éjszakai pihenést. A légkondicionálót egyre többen nem csupán a nyári hőség idején használják, hanem a fűtési szezon során is. Ennek következtében méginkább felértékelődik a készülékek megbízhatósága és takarékossága.

Vannak, akik még napjainkban is szinte véletlenszerűen választanak egy klímát egy webáruházból, esetleg egy bevásárlóközpontból, ami meglehetősen nagy felelőtlenségnek számít a megfelelő tapasztalat és szaktudás nélkül. Sokan erre már csak akkor döbbennek rá, amikor a megkérdőjelezhető minőségű készülék meglepően sok áramot fogyaszt, esetleg idejekorán elromlik, ráadásul a garancia érvényesítése sem megy zökkenőmentesen. Ha inkább biztosra menne, hívjon minket!

Az Ódor Klíma szakértő csapata Keszthely, illetve Hévíz 50 kilométeres körzetében áll rendelkezésére. Mivel évtizedek óta a szakmában vagyunk, jól tudjuk, hogy egy noname légkondicionálóval szemben például egy Glee, Syen vagy Windex klíma a megfelelő odafigyeléssel gond nélkül működik akár húsz évig is.

Termékeinkre és munkánk magas színvonalára egyaránt hosszútávú garanciát vállalunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot! Konkrét árat is csak azt követően tudunk mondani, hogy személyesen láttuk a helyszínt, mivel számos paramétert figyelembe kell vennünk. Ilyen például, hogy milyen berendezéseket kell beszerelnünk, hozzávetőleg meddig fog tartani a munka vagy hogy hány fő szükséges az adott feladat elvégzéséhez. A korrekt árajánlathoz tehát kollégáinknak be kell járnia a helyszínt.

Amennyiben még nem szeretne helyszíni felmérést, csupán kérdései vannak, keresse bátran szakértő munkatársainkat e-mailben vagy telefonon, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére, vagy látogasson el munkanapokon, 8:00-16:00 között keszthelyi bemutatótermünkbe, ahol megtekintheti széles választékunk is.
Windex Klímák forgalmazása, szerelése, szervizelése és javítása mellett foglalkozunk konyhai elszívók tisztításával is.

Cégünk a Windex termékek (többek között hőszivattyúk, fan-coilok, folyadékhűtők) hivatalos magyarországi importőre, emellett a Windex szervíz is tevékenységi körünk részét képezi.