Minőségi alternatív tonerek és patronok nyomtatójába

A nyomda ipar az 1970-es években robbanásszerűen beindult, napjainkban pedig már rengeteg háztartás használ saját nyomtatót. Házi használatra főként a tintasugaras eszközök terjedtek el, de a lézernyomtatók sem ritkák. Ma már bárki kinyomtathatja otthonában a fotóit vagy fontos dokumentumait, de nem kizárt, hogy néhány éven belül már a 3D nyomtatók lesznek ennyire elterjedtek. Mindenesetre, addig is érdemes minőségi patront/tonert vásárolni meglevő eszközeinkbe.

A Toner Depotnál a leggyakoribb gyártók nyomtatóiba passzoló eredeti, illetve utángyártott tonereket, tintapatronokat vásárolhat.

A kompatibilis termékek nem az eredeti gyártótól származnak, de korrekt minőségű nyomtatást lehet velük elérni, az áruk pedig sokkal alacsonyabb. Talán mindenki járt már úgy, hogy a nyomtatója nem ismerte fel az utángyártott eszközt.

Az esetek nagy részében nem a tonerrel vagy patronnal van a probléma, hanem a nyomtató a chipük által közölt információk alapján a kelléket letiltja.

Ezt megelőzendő; a nyomtatóba egyszerre csak ugyanattól a gyártótól és lehetőleg ugyanolyan verziójú chipekkel ellátott patronokat érdemes betenni. Ezért például, ha csak a fekete tintapatron fogy ki, akkor is cseréljük ki valamennyi színt. Mivel a gyártók folyamatosan küzdenek az utángyártás ellen, hasznos lépés lehet a nyomtató szoftverfrissítésének kikapcsolása is.

A Toner Depot kínálatában eredeti vagy alternatív tonereket és prémium minőségű patronokat találhat a legnagyobb márkák nyomtatóiba: Canon, HP, Ricoh, Samsung, Konica Minolta, Epson és még sorolhatnánk.

Ha nem talál az Ön nyomtatójába megfelelő kelléket, írjon nekünk és mi beszerezzük!

About the author: Niquist