Kötelező darabok minden nőnek: overál és maxi ruha

Ha partira készülsz, elegáns megjelenés a célod, vagy csak valami különlegesebbel szeretnéd feldobni aruhatárad, válassz egy overált!

Az overálok – bár mostanában nagyon divatosak – nem újkeletű ruhadarabok. Sokféle stílus és fazon létezik belőlük, így lehetünk sportosak, elegánsak, romantikusak és szexik is egy overált viselve. Hosszát tekintve vannak egészen rövid, nyári short overálok, háromnegyedes, 7/8-os vagy hosszúnadrágos overálok is. A hosszabb szárúakat magassarkúval vagy magastalpú szandállal/cipővel érdemes hordani, mert úgy mutatnak igazán jól.

Kevés kényelmesebb ruha van, mint egy overál. A felsőrész nem csúszik fel, az alsórész pedig nem csúszik le. Sokan nem szeretik, ha kint van a derekuk, nekik is telitalálat egy csinos overál. A fekete Tom Tailor overálok például tökéletesen illenek minden stílushoz és hordhatókbármilyen alkalomra.

Ha viszont a hétköznapokat vagy a nyaralásod szeretnéd feldobni egy vidám, színes overállal, akkor a Desigual és a Smash! modelljeit javasoljuk.

Az overálok szoknyás testvérei az egyberuhák, különösképp a maxi ruhák. A maxik csodálatosan szépek és pont úgy működnek, mint az overálok; csak magadra kapod és már kész is vagy. Hihetetlenül kényelmes darabok és rendkívül mutatósak. Nem csoda, hogy évek óta minden nyáron megtalálhatók a divatházak kollekcióiban.

A maxiruha a 70-es évek hippi korszakának úttörője. Ekkor terjedtek el a színes, bohó mintás hosszú ruhák, melyek utódait most modernebb formában viseljük. Rengeteg a pamut maxi ruha, de az elegáns alkalmi darab is. Nyáresti sétákhoz tökéletesek az Orsay lágy színű, virágmintás maxi ruhái.

Az overál és a maxi ruha is univerzális ruhadarabok, melyek nem csupán vékony hölgyeknek állnak jól. Itt is érvényes, mint bármely más ruhatípusnál, hogy a megfelelő fazont kell megtalálni.

Vásárolj online kedvenc ruhamárkáid legújabb kollekcióiból! A WeStyle márkás outlet fantasztikus áron kínálja világmárkák férfi és női ruhadarabjait, cipőit és kiegészítőit. Webshopunkban hétköznapi, irodai, alkalmi és funkcionális ruházatot is találsz.

About the author: Niquist