A tiszta környezet otthonában vagy irodájában nem csak jobb közérzetet biztosít, de pozitív energiákat is sugároz, ráadásul a por-, szennyeződés- és baktériummentesebb közeg egészségünk megőrzésében is segít; elég, ha eszébe jutnak a szőnyegekben rejtőző poratkák, vagy a fürdőszoba nedves környezetében előszeretettel tenyésző baktériumok.

Magától sajnos semmi sem lesz tiszta, azért keményen meg kell dolgozni.

Azonban ha Ön rendkívül sokat dolgozik, és nincs ideje ilyesmire, vagy egyszerűen nincs kedve egy fárasztó nap végén, bízzon meg igazi profikat!

takarítás Budapesten

A takarítás Budapesten a Takarító Kommandó szakterülete.

A Takarító Kommandó nem mindennapi takarító cég, nálunk nem csak üres szólam, hogy a tisztaság az első, és mindig a maximumot nyújtjuk. Számos különböző takarítási csomaggal állunk rendelkezésére, alapcsomagunk például felmosást, csempetisztítást, bútorok külső tisztítását, porszívózást és portalanítást foglal magába, vagyis mindent, amit egy átlagos, hétvégi takarításkor elvégez az ember.

Aki a lehető legteljesebb nagytakarítást szeretné, az válassza „Totális leszámolás” ajánlatunk, ami gyakorlatilag újjávarázsolja otthonát: többek között tisztítógéppel tisztítjuk meg a kárpitokat, kimossuk a függönyöket, lepakoljuk a polcokat és kiporolunk mindent a könyvektől a legapróbb zugokig.

Ne feledje, ha takarítás Budapesten, akkor a Takarító Kommandóra számíthat!