Kert karbantartás Siófokon

A Kertner Kertészet már 2006 óta működik, fő profilunk a kertfenntartás és a kertépítés Siófok területén és a Balaton környékén, Balatonboglártól Balatonalmádiig.

Ha minket hív, hamarosan egy csodás kertben gyönyörködhet a mostani, akár rendezetlen és építési törmelékkel borított telkén is; számunkra nincs akadály. A munkafolyamatokat már napokkal a tényleges kertépítés előtt ajánlott alaposan megtervezni, mivel az időjárás bármikor közbeszólhat; nem hiába mondják, hogy az időjárás a kertépítők legjobb barátja, de egyben legnagyobb ellensége is.

kert karbantartás Siófok

A kertépítésnek nincs kőbe vésett sorrendje,

ugyanis kertenként eltérhet, azonban általában a terület megtisztítása az első lépés az esetleg a területen maradt építési törmeléktől, vagy a nem kívánt növényektől.

A következő fontos lépés a tereprendezés, ami bár végigkíséri a kertépítés teljes folyamatát, a nagyobb földtömegek mozgatása prioritásnak számít, ezért minden esetben megejtjük még a növények telepítése előtt. Ezek után az esetleges öntözőrendszer kiépítése, illetve a térkövek, kerti szegélyek kivitelezése következik. Az utolsó fontos lépés a kívánt növények telepítése, ültetése.

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy nem csupán egy gyönyörű kerttel lesz gazdagabb, de csendes, modern eszközeinknek hála a környezetet sem zavarjuk munka közben.

Ne feledje: ha kertépítés Siófok környékén, egészen Balatonboglárig, akkor Kertner Kertészet!

About the author: Niquist