- Loading-

Sokkal olcsóbb a karosszéria fóliázás, mint a fényezés!

Unod már az autód, motorod kinézetét? Szeretnéd kicsit felújítani, modernebbé tenni? Fontos, hogy ne csak szép, de tartós eredménye is legyen az újításnak? Fontos, hogy ezt a lehető legjobb áron megkapd? Miért költenél fényezésre, ha van jobb megoldás? Ez lehet a karosszéria fóliázás.

Hozd formába járművedet profi csapatunk rendkívül szakszerű munkájával!

Cégünk garantálja a minőséget.  A legjobb fóliagyártók anyagaival dolgozunk, és nagy tapasztalattal rendelkezünk. Rendkívüli precizitásunknak köszönhetően pedig tartós eredményt tudunk létrehozni a karosszéria fóliázás során. Megválaszthatod autód kinézetét, többféle színt és látványt tudunk kínálni.

karosszéria fóliázás

Ezt pedig professzionálisan feltesszük autódra vagy motorodra. Garantáljuk, hogy közben nem fog megsérülni az autód, nem karcolódik, hiszen vágásmentes technológiával dolgozunk. A tartósabb és szebb hatás érdekében pedig fólia alatti réteget előtte speciális tisztítószerekkel lekezeljük.

Újítsd fel járművedet a cégünk segítségével!

Azon kívül, hogy sokkal olcsóbb a karosszéria fóliázás, mint a fényezés, kevesebb időbe telik és sokkal tartósabb, amellett, hogy az autó értéke is megmarad, nem lesz több rétegben lefújva. Akár reklámozhatsz is vele, nyomtatott fóliánk ezt is lehetővé teszi, valamint versenyautókhoz is ideális megoldás.
Nézzen ki a te autód vagy motorod a legjobban! Keresd fel honlapunkat, bővebb információhoz juthatsz a technológiánkról és a cégünkről, valamint elérhetőségeinket is megtalálhatod!