Horgonyt fel! Egyedi rendezvényhelyszínek a Dunán

Különleges konferencia vagy parti helyszínt keresel? Mit szólnál a Dunához?

A folyó budapesti szakaszán több egyedülálló rendezvényhajó is állomásozik vagy közlekedik.Kisebb csoportoktól akár 700 fős konferenciákig bármilyen létszámot befogadó rendezvényhajók igénybe vehetők.

A hajók egytől egyig páratlan élményt nyújtanak a látogatóknak, hiszen Budapest látványa talán a Dunáról a leggyönyörűbb. A panoráma mellett természetesen a szolgáltatások is teljeskörűek: kitűnő éttermek, bárok, borkóstolás, fény- és hangtechnika, exkluzív díszítés és berendezés teszi igazán emlékezetessé a hajón töltött időt. A rendezvényhajókon rendszeresen tartanak konferenciákat, esküvőket, divatbemutatókat, céges és családi partikat, sajtótájékoztatókat, kisebb koncerteket is.

Columbus Rendezvényhajó

A nagyobb hajók – mint amilyen a Vogue vagy a Columbus­– jellemzően több teremmel rendelkeznek, általában különböző stílusokban.

Akad olyan rendezvényhajó, ahol a tereket rugalmasan lehet alakítani, így akár több, egymástól független, eltérő létszámú esemény is lebonyolítható egyszerre. A hajókon kényelmes, hangulatos lounge terasz várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol egy pohár itallal a kézben követhető végig a budapesti naplemente.

Ha egy extravagáns, luxus rendezvényre törekszel, a Gróf Széchenyi Rendezvényhajóa tökéletes választás. Ezt a sétahajót ugyanis a különleges díszítettség, teakfa borítású fedélzet, ragyogó csillárok, angol porcelán étkészlet éscsillogó kristálypoharakteszik a nagypolgári eleganciát idéző helyszínné.

Rendezz egy lenyűgöző és igazán egyedi partit a budapesti rendezvényhajók valamelyikén! A lélegzetelállító panoráma, mennyei ételek, hangulatos helyszínek és minden igényt kielégítő kiszolgálás biztos alapjai az emlékezetes partiknak.

About the author: Niquist