- Loading-

A Pető Védelem Kft. jelentős, több évtizedes múltra tekint vissza, így elmondható, hogy az idők során elképesztő mennyiségű tapasztalatot gyűjtött össze.

Jelenlegi formájában 2002 májusa óta létezik, azonban elődei más néven vagy formában már 1983 márciusa óta jelen vannak. Tevékenységi körünk leginkább lakatosipari termékek gyártása, értékesítése és szerelése.

Ezek a lakatosipari termékek lehetnek kemencék, kapuk, sávredőnyök  és ollós rácsok.

Az ollós rácsok a mozgatható biztonsági rácsok legrégebbi típusai közé tartoznak. Napjainkra igen elterjedt, és jól bevált eszköznek számít. Az ollós rácsok kül- és beltérben is használhatóak, és leginkább akkor ideálisak, ha nincs elegendő hely egy fellapozódó vagy feltekeredő rács beszereléséhez. További előnyük, hogy az ollós rácsok használatakor nincs szükség motoros mozgatásra sem. Már masszív megjelenése és kialakítása is elbizonytalanítja a betörőket.

Az ollós rácsok tökéletesen alkalmasak többek között lépcsőházak vagy emeletek lezárására, emellett családi házak ablakai, ajtói és erkélyei védelmére is. Otthona belső védelmére is remek választás, például hálószobája belső védelmére, arra az esetre, ha mégis betörnének. Ekkor az ollós rácsvédelmében még van idő segítséget hívni. Fontos tudni, hogy az ollós rácsok nem zavarják mindennapi életét, nem akadályozza a kilátást és kevés helyet foglal, ablakán csupán négy centimétert, továbbá nappal oldalra tolható. A rácsot alapozzuk, majd lefestjük olyan színűre, amilyenre szeretné. Külön kérésre galvanikusan is horganyozzuk a felületét, így tovább növelve tartósságát.

Az ollós rácsok masszív, 20×4 mm laposvasból készülnek, a tok pedig 30x30x2 mm zártszelvényből.

Forduljon hozzánk bizalommal, ugyanis mind a szerelésre, mind termékeinkre hosszútávú garanciát vállalunk. Nem csupán a magánszemélyeket, hanem a szerelőket és viszonteladókat is örömmel üdvözöljük új ügyfeleink között. Megrendelt termékét házhoz szállítjuk, majd szereljük a díjtalan felmérést követően.