Napjainkban egyre több háztartásba szereltetnek be légkondicionálót, ami nem csoda, hiszen az utóbbi években tendenciává vált, hogy a hőségszezonok egyre hosszabbak és forróbbak, amiket a felforrósodott lakásokban egyre nehezebb elviselni klíma nélkül.

Nyáron a hőmérséklet gyakran marad túl meleg az éjszaka folyamán is, ami sokak számára megnehezíti a pihenést, sőt, gyakran lehetetlenné is teszi. Az alváshiány megnehezíti a koncentrációt, a munkát és a tanulást is nap közben, emellett egészségügyi kockázatokkal is jár.

klímaszerelés Hévíz

A légkondicionálók elterjedésének másik mozgatórugója, hogy ma már nem számítanak luxusterméknek, mint régen.

Nem csupán a vételáruk lett alacsonyabb, de az áramfogyasztásuk is sokkal alacsonyabb, mint annakidején, tehát ma már egy légkondicionáló nem jár horribilis villanyszámlával sem. Ehhez természetesen jól kell kiválasztani a készüléket, ami azért nem feltétlenül egyszerű dolog.

Persze ma már számos bevásárlóközpontban egyszerűen csak levehetünk egy klímát a polcról, mint egy darab kenyeret, vagy épp rendelhetünk magunknak az Internet segítségével pár kattintással, azonban mi mégsem tanácsolnánk ezt. A rosszul megválasztott légkondicionáló igen sok problémával járhat a későbbiekben, a felesleges kiadásokról nem is beszélve.

Bízza inkább profikra! Ha minőségi klíma Hévíz környékén, akkor Ódor Klíma!

Mi az Ódor Klímánál immár több, mint húsz éve foglalkozunk klímákkal, ezért a mi tapasztalatunkban tényleg megbízhat.

Mi nem csupán eladjuk a készüléket, hanem időpontot egyeztetése után ingyen felmérjük a helyszínt, és megtaláljuk az Ön számára legideálisabb klímát, amit részletes árajánlatunk követ, méghozzá írásban.

Utóbbi garantálja, hogy a megbeszélt ár később sem lesz magasabb. Ezután szerelőcsapatunk beszereli a kiválasztott készüléket. Munkánk minden esetben gyors és hatékony, miközben külön figyelünk arra is, ne maradjon utánunk hatalmas felfordulás.
A klímaszerelés Hévíz, illetve Keszthely ötven kilométeres körzetében tartozik a tevékenységi körünkbe, de emellett szervizzel és javítással is foglalkozunk természetesen.