Mára ha a nyomtatás szóba kerül, sokaknak azonnal az Epson jut eszébe először.

Az Epson egy japán elektronikai vállalat, egyben a világ egyik legnagyobb nyomtató gyártója. Az 1942-ben alapított cég mindig is híres volt kiemelkedő minőségű termékeiről és innovatív megoldásairól; ennek köszönhetően évtizedek óta a piac meghatározó szereplője, például ők mutatták be a világ első miniatűr digitális nyomtatóját 1968-ban.

Az Onlinetoner webáruház kínálatában több, mint 500 különböző, eredeti Epson tintapatront találhatsz megfizethető áron. Az Epson tintapatron árak még kedvezőbbek, amennyiben valamelyik gazdaságos multipack tintapatron csomagunkat választod.

A tintapatron a tintasugaras nyomtatók, faxok, valamint multifunkciós eszközök cserélhető alkatrésze, amely a tintát tartalmazza, azonban gyakran található benne olyan chip is, ami az adott nyomtatóval kommunikál.

Az eredeti tintapatronok helyett választhatsz jelentősen olcsóbb utángyártott, más néven kompatibilis termékeket is. Ezek ugyan gazdaságosak és remek minőségűek, sajnos fennáll a veszélye, hogy egy adott nyomtató kizárólag eredeti patronokkal működik alapesetben, és csupán kisebb trükközés után lehet munkára bírni utángyártott tintapatronokkal.

Éppen emiatt, ha nem szeretnéd, hogy a munka akár egy percre is leálljon, vagy nyomtatáskor számodra az egyetlen szempont a lehető legmagasabb színvonal, az eredeti patronok jelentik a legjobb választást.
Ismerd meg te is az Onlinetoner széles választékát és szerezd be tőlünk a számodra szükséges, ideális nyomtatókelléket!