Echo TV hogy ne maradj le semmiről

Bár a huszonegyedik század fordulója után az Internet rohamléptekben kezdett terjedni a legtöbb országhoz hasonlóan Magyarországon is, és vált az információszerzés elsődleges platformjává az emberek nagy részénél, a népesség jelentős hányadának körében a televízió továbbra is kiemelkedő fontosságú maradt.

Napjainkban is nagyon sokan a televíziós híradókból értesülnek a világ eseményeiről, az ő igényeik kielégítésére több hírcsatorna is sugározza műsorát, mint például az ATV, a Hír Tv vagy az Echo TV.

Az Echo TV 2005-ös indulásakor üzleti tematikájú adó volt, azonban idővel hírcsatornává alakult.

A korral haladva a korábbi 4:3-as képformátumot 2017 decemberében 16:9-es képarány váltotta, illeszkedve napjaink készülékeihez. A naponta számos alkalommal vetített híradók segítségével követhetjük a világban és Magyarországon történt fontosabb fejleményeket.

Az Echo TV-n természetesen nem csak híradókat találunk, hanem saját készítésű, érdekes és informatív magazinműsorokat is.

A csatornán többek között nézhetünk gazdasági magazinokat, mint a Számla, vagy sportműsorokat, mint a Célfotó vagy a Hosszabbítás. 130 egyéb csatorna mellett az Echo TV műsorát is megtalálod a musor.tv online műsorújságban, ne maradj le semmiről!

About the author: Niquist