A mai karórapiac egyik ékköve, a Citizen márka 1924-ben indult útjára. Ebben az évben készült el ugyanis a japán Shokosha Kutatóintézetben egy zsebóra, melyet Shimpei Goto az akkori tokiói polgármester Citizen névre, azaz „állampolgárra” keresztelt. Mivel az óra a húszas években sokak számára luxuscikknek számított, a névválasztás azzal az üzenettel bírt, hogy egy nap minden állampolgár számára elérhető legyen egy saját óra.  1931-ben jelenik meg az első férfi Citizen karóra.

A mára magát igazi birodalommá kinövő cég az alap filozófiáján nem változtatott: minőségi termékeket gyártani elérhető áron.

A Diamon Óra-Ékszer webáruházban többféle Citizen karóra kollekció darabjait is kínáljuk, például a Citizen Automatic, Chronograph, Eco Drive, Elegance, Promaster, Sporty és Titanium páratlan modelljeit. Egy karóra nem csak praktikus kiegészítő, de árulkodik gazdája stílusáról, pontosságot és precizitást sugall.

Remekül feldob egy hétköznapi viseletet is,

de rengeteg alkalmibb, elegáns férfi és női Citizen karóra közül is választhat a Diamond Óra-Ékszer webshopban. Fényes, a tekintetet titánium szíjas karórák mellett mesés bőrszíjas órákat is választhat.

Az óratokok rozsdamentes acélból vagy titánból készülnek, üvegük edzett kristályüveg vagy zafír. Kínálatunkban mindenki megtalálja a személyiségéhez és pénztárcájához leginkább ideális Citizen karórát.