Magánszemélyként is tudom, hogy mennyire fontos az otthonunkban tárolt értékek, dokumentumok, esetleg készpénz biztonságos helyen való tartása. Az alap biztonsági megoldások mellett léteznek olyan eszközök, amikkel hatékonyan meg tudjuk óvni vagyonunkat. Cégünk 24 éves tapasztalatával, a legprofibb szakemberekkel dolgoznak azon, hogy illetéktelenek kezébe ne kerüljenek féltett, drága értékeink. Rengeteg megoldás létezik.

Családi házakba a megfelelő felmérések után szakembereink olyan páncélszekrényeket fognak az ügyfelünknek ajánlani,

amik nem csak esztétikailag, hanem funkcióját tekintve is, minden szempontból a lehető legmagasabb elvárásoknak fog megfelelni. Irodákban elsősorban inkább a dokumentumok megóvása a cél.

páncélszekrények

 

Betörés elleni védelemmel felszerelt páncélszekrényeinkkel biztonságban tudhat minden olyan dolgot, amik nem lenne szabad, hogy kikerüljenek illetéktelenek kezébe. Üzletek vagyonvédelmére sem lesz gondja, ha minket választ.

Nappal és éjszakai védelmi rendszerünkkel biztosítjuk üzletét.

Készpénzforgalmának kockázati tényezőit pénztári biztonsági megoldásokkal, páncélszekrényekkel és pénzkezelési eszközökkel tesszük teljessé. Vállalatunk szolgáltatásai közé tartozik a helyiségek, ingatlanok bekamerázása, és ezzel együtt megfigyelése. Páncélszekrényeink minden biztonságtechikai eszközzel fel vannak szerelve. Tűzvédelmi rendszer kiépítése és természetesen ezek karbantartása is a hatáskörünkbe tartozik. Mert ugye nagyon fontos időről időre felülvizsgálni, ellenőrizni ezeknek a berendezéseknek az állapotát. Mindent egy helyen! Garanciával Keressen minket.