E.on innovációs verseny

Az E.ON és a Design Terminal igyekszik megoldást találni

Az E.ON és a Design Terminal innovációs versenye a  hackatonokkal igyekszik megoldást találni a madarak villamos hálózatokból fakadó problémáira. Ugyanakkor más nem zárkóznak el olyan ötletektől, melyek az energetikai piac egyéb területeit is megreformálhatják.

Az E.ON több éve próbál olyan akciótervekkel javítani a helyzeten és most Vigyázz a madárra! elnevezésű innovatív versenyével még tovább megy.

Az ötletversenyen április 20-21-én mérhetik össze tudásukat a 2-4 főből álló csapatok, akik környezetvédelmi, mérnöki vagy természettudományos háttérrel rendelkeznek.A lényeg, hogy megtalálják a megoldást a villamos hálózatokhoz kapcsolódó madárvédelmi problémákra.

Az E.ON Challenge ON – A jövő energiája hackathonra 2-4 fős csapatokkal lehet jelentkezni.

A tudatos energiafogyasztás iránti igény növelésén, az energiához kapcsolódó szolgáltatások bővítésén és a nagyobb ügyfélelköteleződést elősegítő módszereken ötletelhetnek a résztvevők.

A győztes csapat aki, az E.ON Vigyázz a madárra! ötletversenyen első helyét megszerzni, 350 000 forint értékű, a második csapat 250 000 forint értékű, a harmadik csapat pedig 150 000 forint értékű repülőjegy utalványt nyer, valamint minden helyezett egynapos belépőt kap a Európa legnagyobb jövőfesztiváljára, a Brain Bar-ra.

About the author: Niquist