- Loading-

Sürgősen autóra van szüksége? Elromlott a sajátja, de fontos útra kellene mennie?

Kölcsönözzön autót az ACE Rent-től! Közel két évtizede állunk ügyfeleink rendelkezésére, ezalatt kitapasztaltuk az autóbérlés csínját-bínját, így a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az ACE Rent tehát egy megbízható autókölcsönző cég Budapesten, akire lehet számítani.

Bérelhető járműveink között vannak kis és középkategóriás, sedan, egyterű és kombi, manuális és automata váltós autók is. Járműveink kitűnő műszaki állapotnak örvendenek, minden bérlés alkalmával tisztán és pontosan adjuk át Önnek a választott autót.

Rövid üzleti utakra, illetve városi használatra ajánljuk kis kategóriás autóinkat, melyekkel a parkolás is könnyebb, kisebb hely elegendő a számukra. A térérzékelés is más, hamarabb lehet ráérezni és megszokni a kocsi méreteit. Ebből a kategóriából a kínálatunkban 1.2-es, illetve 1.4-es benzinautókat találhat.

Hosszabb utakra (akár külföldre is) javasoljuk középkategóriás autóinkat, illetve az utasok létszámától, a csomagok mennyiségétől függően a kombi vagy egyterű változatokat. Amennyiben igazán kényelmes vezetési élményt keres, úgy válasszon automata sebváltós autóink közül. Nincs kuplungolás, lefulladás, előzés előtt visszaváltás stb. Dugóban araszoláskor sem kell folyton kuplungot nyomkodni, csupán a gázt és féket. Kezdetben szokatlan lehet annak, aki még sosem vezetett automata váltós autót, de a kényelemhez nagyon hamar hozzá lehet szokni.

A járművek bérelhetők 1-2, 3-10, 11-29 napra, de ennél hosszabb időtartamra is. Amennyiben több hónapra szeretne autót bérelni, úgy egyedi ajánlatot adunk Önnek. Áraink tartalmazzák a korlátlan kilométer használatot, a kötelező biztosítást és CASCO-t, az assistance szolgáltatást, az évszaknak megfelelő felkészítést és a magyarországi autópályamatricát. Nálunk nincs kaució, sem rejtett költségek!

Az ACE Rent korrekt és megbízható autókölcsönző cég Budapesten, amely már többezer család és baráti társaság nyaralásához, kirándulásához, számtalan üzleti úthoz járult hozzá.