ASTI babaáruház – mindent egy helyről

Ha a családba új jövevény érkezik, a szülők rögtön készülődni, tervezgetni kezdenek, beszerzik a szükséges holmikat, felkészülnek a babára.

Különösen első gyermekeseknél gyakori, hogy a rokonok, barátok jó szándékúan tanácsokat adnak, miből melyik a legjobb, feltétlenül ezt szerezzék be a kicsinek. A rengeteg információ és eltérő vélemény viszont csak még jobban összezavarhatja a leendő szülőket.

Az ASTI baba webáruház családi vállalkozásként indult azért, hogy segíthessen a szülőknek egy helyen beszerezni mindent, amire a babának (és a mamának) szüksége van.Termékeink között olyan dolgokat találtok, amelyek valóban szükségesek vagy hasznosak. Velünk berendezheted a babaszobát, beszerezheted nálunk az autós ülést, babakocsit, ruhákat, játékokat, valamint a babaápoláshoz, szoptatáshoz, etetéshez elengedhetetlen kellékeket.

ASTI baba webáruház

A baba webáruházban csak kiváló minőségű, bőrbarát pamut alapanyagból készülttermékeket; gyerekruhákat, babaruhákat és kiegészítőket forgalmazunk.

Külön kategóriát képeznek a FreeON szlovén márka termékei, melyek úgy lettek tervezve, hogy megkönnyítsék a szülők mindennapjait a babával. Átgondolt funkciókkal, egymással kompatibilis eszközökkel (autósülések, babakocsik, járókák, utazóágyak) praktikus megoldásokat biztosítanak.

Ami a bababútort illeti, az ASTI baba webáruházban vásárolhattok többfunkciós bútorokat, komplett bútorcsaládokat, de külön-külön is beszerezhetitek a kiságyat, pelenkázót, egyéb elemeket. A bútorcsaládok legfőbb előnye, hogy a bútorok tökéletesen harmonizálnak színben és stílusban, de ár-érték arányban is kedvezők.

A kiságy az egyik legalapvetőbb bababútor a kicsi szobájában. Sokan választják újszülötteknek kiságy helyett a babaöbölt. A babaöböl egyszerűen odailleszthető a szülői ágy mellé, nyugodt és biztonságos alvást biztosítva mind a babának, mind a szülőknek. A legtöbb típus könnyedén mobil kisággyá alakítható, így akár a lakás különböző pontjaira magunkkal vihetjük.

A kiságy mellett a tárolók is fontosak. Nem is gondolnátok, mennyire sokat számít, hogy a szekrény jól pakolható legyen, legjobb, ha a polcainak magassága variálható is. A pelenkázóasztal számotokra legyen kényelmes magasságú, az ápolási kellékek pedig férjenek el a rekeszeiben.

Az ASTI webshopban nem csupán babák számára kínálunk bútorokat, hanem nagyobb gyerkőcöknek is.

Kínálatunkban ifjúsági íróasztalok, ágyak és szekrények is megtalálhatók, hiszen célunk, hogy újszülött kortól kiskamasz korig egy helyen tudjatok mindent beszerezni gyermeketeknek.

About the author: Niquist